Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Jazz in de openlucht

Culturele locaties zijn weer open, zoals musea, theaters, bioscopen, bibliotheken en concertzalen. Er zijn wel voorwaarden. Dat geldt ook voor attractieparken, natuurparken en dierentuinen, evenals locaties voor kunst- en cultuurbeoefening, zoals muziekscholen.

Op drie bijzondere buitenlocaties in Amsterdam zijn deze zomer jazzconcerten in de openlucht te beluisteren; op vrijdagen in de dierentuin ARTIS, op de zaterdag in de binnentuin van museum De Hermitage en op de zondag te midden van de tropische gewassen in de Hortus Botanicus. Uitvoerende musici zijn talenten van het conservatorium de Sweelinck Academie. Vooraf en na afloop van de concerten zorgt dj Von Rosenthal bij de Hermitage nog voor een sfeervolle muzikale aankleding. In de kiosk zijn drankjes en hapjes verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie in de activiteitenagenda op de website van de diverse locaties.

hermitage.nl
dagtickets.artis.nl/tickets
dehortus.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren