Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Vertrouwd nest

Enkele weken geleden kon ik u al melden dat de raad van toezicht van Omroep MAX wordt versterkt met de toetreding van Gerard Dielessen, die beschikt over een jarenlange ervaring (en een geweldig netwerk) in de publieke mediasector.

Zo was hij onder meer van 2003 tot 2010 algemeen directeur van de NOS. Ik ben verheugd dat de gelederen van MAX nog verder worden versterkt door de komst per 1 september van Jasper van der Schalie als adjunct-directeur. Het bijzondere is dat Jasper al eerder bij MAX heeft gewerkt. Van 2005 tot 2010, de beginperiode van onze omroep dus, was hij hoofd televisie. Daarna begon hij zijn eigen tv-productiemaatschappij Stepping Stone Producties en verbleef hij een jaar met zijn gezin in het buitenland. Stepping Stone maakte voor MAX onder meer de documentaireseries ‘Niet zonder ons’ (zes mensen met een hersenaandoening gaan weer aan het werk) en ‘Napoleon in Holland‘ (Huub Stapel op zoek naar verhalen over de legendarische keizer Napoleon). En recent nog ‘Het dorp’ waarin Huub Stapel en Wim Daniëls op een motor met zijspan door Nederland reizen, op zoek naar het echte dorpsgevoel. Jasper staat aan de wieg van Omroep MAX, met hem heb ik vijftien jaar geleden de eerste programma’s mogen maken. Ik ben heel erg blij dat hij als adjunct-directeur weer terugkeert op het vertrouwde nest.

Jan Slagter
directeur Omroep MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren