Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De Parade alleen op bestelling

Sinds 5 juni mogen culturele locaties weer open. Dit houdt in dat musea en monumenten binnen weer – onder voorwaarden – toegankelijk zijn. Dit geldt ook voor bioscopen, filmhuizen, concertzalen, poppodia en theaters.

De Parade, de rondtrekkende culturele kermis met kleinschalig theater, levende muziek, eten, drinken en veel informele gezelligheid gooit het komende zomer over een andere boeg. Het wordt anders dan de afgelopen dertig jaar. Publiek kan niet langer vrijblijvend langskomen, maar moet vooraf reserveren. Het complete programma staat op de website. Combinaties met dineren, snacken of borrelen zijn mogelijk. Op die manier weet de organisatie precies wie wanneer komt en blijft onbeheersbare drukte uit. De Parade komt achtereenvolgens naar Eindhoven (voor de eerste keer), Den Haag en Utrecht. Dan volgen nog Rotterdam en Amsterdam, waarvan nog niet duidelijk is of dezelfde aanpak op maat noodzakelijk is. Artiesten die meedoen zijn onder anderen Ellen ten Damme, Wouter Hamel, Lucky Fonz III en Frank en René Groothof.

vanaf 18 juni
deparade.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren