Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Een warm hart

U weet het, Omroep MAX draagt de veteranen een warm hart toe. Daarom werken we ieder jaar graag mee aan de Nederlandse Veteranendag, waarop ons land de veteranen bedankt die ingezet zijn in dienst van de vrede, nu en in het verleden.

Vandaar de Witte Anjer die de abonnees vorige week bij dit blad hebben ontvangen. Vanwege corona is er dit jaar een aangepast programma. Geen nationaal defilé voor de koning, geen openbare medaille-uitreiking en geen publieke bijeenkomst op het Malieveld. Nederland viert Veteranendag op afstand, thuis voor de buis. U kunt uw waardering uiten door op 26 juni de NOS-uitzending te volgen, live vanuit de Koninklijke Schouwburg in Den Haag (NPO 2 12.35 uur). U hoort en ziet dan bijzondere verhalen van vier veteranen, muziek van de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ en Stef Bos, Claudia de Breij en Snelle. Het MAX-radioprogramma ‘Wekker-Wakker-Weekend!’ van Jan Rietman komt die ochtend (NPO Radio 5 7.00-10.00 uur) live vanaf het bordes van het Kurhaus in Den Haag. Trots ben ik ook op ons nieuwe MAX-programma ‘Ode aan onze Veteranen’. MAX besteedt aandacht aan vijf veteranen, mensen van dertig tot 98 jaar oud, die worden toegezongen door bekende artiesten. Samen met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht brengen zij een muzikale ode aan álle Nederlandse veteranen (zondag 4 juli 18.10 uur op NPO 1, presentatie: Carrie ten Napel).

Jan Slagter
directeur Omroep MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren