Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Kan ik nog een EK-kaartje kopen?

Ik ben inmiddels gevaccineerd. Mag ik dan zonder een test naar één van de eerste drie wedstrijden van het Nederlands elftal voor het Europees Kampioenschap?

Roelie Roldaan

Nee, dat gaat niet meer lukken. De kaarten voor het EK voetbal zijn verkocht via de UEFA, de Europese voetbalbond. Het stadion was uitverkocht voor alle drie de wedstrijden van Oranje, die in Amsterdam gespeeld worden. Die zijn tegen Oekraïne, Oostenrijk en Macedonië. Maar in principe mogen er maar 12.000 mensen het stadion in. Gevolg is dat er een behoorlijk aantal mensen buiten de boot zal vallen. Degenen die ‘uitverkoren’ zijn moeten een negatieve test tonen. Dus het alsnog bemachtigen van een kaartje is onmogelijk, ook al ben je gevaccineerd. Daar kan je nog geen rechten aan ontlenen.

Heeft u ook een geldvraag? Schrijf dan naar: MAX Magazine, Postbus 277, 1200 AG Hilversum of stuur een e-mail: redactie@maxmagazine.nl o.v.v. ‘Geldvragen’.

Wilt u uw naam niet vermeld hebben? Geef dat dan duidelijk aan.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren