Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De mooiste bloesemtochten

Veel theaters, musea en organisatoren van evenementen doen mee aan proeven met beperkte toegang van bezoekers. Wie daar gebruik van wil maken, moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Meer informatie op de website testenvoortoegang.nl Kijk voor deelnemers op museum.nl, nationalemonumentenorganisatie.nl of voor theaters bij vscd.nl

Het voorjaar kleurt de natuur en de oplopende temperatuur nodigt uit tot een wandeling of fietstochtje. Niets is mooier dan in dit jaargetijde een uitstapje te maken naar gebieden waar bloesem aan de bomen voor een betoverend landschap zorgt. Natuurmonumenten heeft de tien mooiste routes op hun website bij elkaar gezet: met onder meer krentenboompjes bij de Nieuwkoopse Plassen, bloemdijken in Zuid-Beveland, de Kasteelboomgaard van Haarzuilens in Utrecht, het Saksische hoevenlandschap met zijn fruitbomen, de sleedoorns in het land van Vollenhoven bij De Wieden in Overijssel en de rododendrons op de Sprengenberg in diezelfde provincie.

natuurmonumenten.nl/bloesemtochten

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren