Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

DE ROEMEENSE BASTAARD VAN ANJA: ‘ SINDS DE SCHEIDING IS HIJ MIJN MAATJE’

“Hoe Muffi n, 4 jaar oud, in mijn leven is gekomen? Het heeft zo moeten zijn.

Want toen ik mijn buurvrouw de tip gaf dat ik een leuk hondje uit Roemenië had gezien waar ze een baasje voor zochten en dat die haar leven misschien een beetje op zou kunnen vrolijken, was ik stiekem eigenlijk zelf meteen weg van Muffi n”, zegt de geboren Delftse Anja van der Ende (56). “Ik liet Muffi n weleens voor de buurvrouw uit, want die had de Roemeense hond dus op mijn aanraden genomen.

Alleen was zij niet echt goed in staat om hem op te voeden en vaak uitlaten vond ze ook niet zo fi jn. Dus eigenlijk was Muffi n niet gelukkig bij haar en was zij niet gelukkig met hem. Als zij Muffi n uitliet, trok hij haar vaak mee in de richting van mijn voordeur en wachtte hij of ik misschien open zou doen om met hem te komen spelen.

Zo ook die dag en tot mijn stomme verbazing vroeg de buurvrouw toen of ik Muffi n niet zou willen hebben. Mijn hart maakte een sprongetje en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Kort daarna ben ik gescheiden van mijn man, dus na mijn scheiding is Muffi n helemaal mijn nieuwe maatje. Ik ben zo gelukkig dat hij in mijn leven is gekomen.”

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren