Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Naar de bollen

Veel theaters, musea en organisatoren van evenementen doen mee aan proeven met beperkte toegang van bezoekers. Wie daar gebruik van wil maken, moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Meer informatie op de website testenvoortoegang.nl Kijk voor deelnemers op museum.nl, nationalemonumentenorganisatie.nl of voor theaters bij vscd.nl

Bij uitbundig bloeiende bollenvelden denken de meeste mensen meteen aan de regio rond Hillegom en Lisse; de bollenstreek dus. Als inwoner van Kennemerland heb ik met name rond Alkmaar kunnen waarnemen dat de laatste jaren steeds meer landbouwgrond geschikt is gemaakt voor het telen van tulpen en vooral hyacinten. Soms zo ver het oog reikt. De zoete bijna bedwelmende geur komt je tegemoet. Ook langs de binnenduinrand vanuit Castricum via de Egmonden richting Bergen is het onderweg in deze tijd een groot kleurenpallet langs de doorgaande binnenwegen. De website hollandbovenamsterdam.com heeft een inventarisatie opgenomen met wandel- en fietsroutes in gebieden waar al die Noord-Hollandse bollenvelden van dichtbij bewonderd kunnen worden.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren