Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

DE TIP VAN LÉON: Rondje Zuiderzee nu nog interessanter

De Zuiderzeeroute om het IJsselmeer heen is aangepast en uitgebreid om zo ook het monumentale stadje Vollenhove en het voormalige eiland Schokland in de meerdaagse tocht op te kunnen nemen. De totale lengte bedraagt nu 440 kilometer.

Een uitgebreide website maakt het mogelijk de reis perfect voor te bereiden; duidelijke etappekaarten, logeeradressen en een beschrijving van bezienswaardigheden.

Met onderweg karakteristieke vissersplaatsjes, middeleeuwse Hanzesteden, monumenten die aan de VOC herinneren en veel ongerepte natuur, met uitzicht op eindeloos water en typische Hollandse luchten. Wie de hele Zuiderzeeroute heeft afgelegd (hoeft niet in één keer, mag ook in etappes), komt in aanmerking voor een oorkonde en een herinneringsschildje voor op het fietsframe.

fietsenwandelbeurs.nl
lfzuiderzeeroute.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren