Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Nieuwe viool voor Janine

Er worden veel mooie documentaires gemaakt, die niet of maar kort in de bioscoop zijn te zien.

Soms worden ze eenmalig uitgezonden op tv. Er is een alternatief op internet, dat heet Picl; een samenwerking tussen de Nederlandse filmhuizen, grote filmfestivals en een clubje bevlogen liefhebbers van ‘de artistieke film’. Eén van de actuele producties is ‘The Quest for Tonewood’, over een vioolbouwer die een topinstrument voor Janine Jansen wil bouwen. De film volgt de man bij zijn bijna maniakale zoektocht naar het geschikte hout. Vanaf 18 maart in de bioscoop. Door corona blijft alles onzeker; dus wie niet wil afwachten, kan ook op de website terecht.
picl.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren