Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De Tip van Léon: Plekken om bij stil te staan

Begin- en eindpunt van ‘het Pad van de Vrijheid’ is Hotel De Wereld in Wageningen, de plek waar de capitulatieonderhandelingen plaatsvonden.

In de naastgelegen aula werd een dag later de vrede getekend en kwam er een eind aan de Tweede Wereldoorlog. In deze mooie omgeving is in het landschap nog veel meer dat herinnert aan de jaren ‘40-‘45. In de gids voor deze themaroute zijn een beschrijving en een kaart opgenomen voor een traject van ongeveer 150 kilometer, opgedeeld in meerdere etappes.

Achtergrondinformatie over de verschillende kijkpunten maken deze wandeling door de vrije natuur in de Gelderse Vallei tot een bijzondere belevenis met veel historisch perspectief. fietsenwandelbeurs.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren