Abonnementen service: 035 - 2019505

DE TIP VAN LÉON: Zeeuwse zwerftochten

Zwerven door Zeeland… geeft visioenen van rust en ruimte, weids platteland en lange boomdijken, brede stranden en blonde duinen, schorren en slikken, liefl ijke dorpen en monumentale stadjes met een bewogen verleden en een dynamisch heden.

Allemaal te ervaren tijdens zeventien afwisselende wandelingen van 12 tot 26 km, zo veel mogelijk van-de-weg-af. Samen geven ze een goed beeld van de veelzijdigheid van Zeeland: de wereldberoemde Oosterscheldekering, bedijkte, vruchtbare polders met landbouw en fruitteelt en bijzondere natuur in een delta op de grens van zout en zoet. 026-3799463 gegarandeerdonregelmatig.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren