Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De tip van Léon: FREEK IN SPEELFILM

“Een oude-mannen-droom wordt werkelijkheid”, reageerde Freek de Jonge opgetogen toen hij een hoofdrol kreeg toebedeeld in de fi lm ‘De Vogelwachter’.

De cabaretier speelt met overgave een oudere man die bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland woont. Op een dag krijgt hij bericht dat de observatiepost wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde.

De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde tegen het besluit. De ervaren theatermaakster Threes Anna is de schrijver en regisseur van de productie. Ze was in de jaren negentig tien jaar artistiek leider van de internationale theatergroep Dogtroep. Binnenkort is de film te zien in de bioscoop. vanaf 5 nov. filmladder.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren