Abonnementen service: 035 - 2019505

De tip van Léon: Natuur thuis op de buis

Het jaarlijkse Wildlife Film Festival Rotterdam vertoont in één week zo’n honderd nieuwe natuurfilms van onafhankelijke makers uit de hele wereld. Ook in de bioscopen zijn veel van die mooie producties te zien.

Vanwege corona en de beperkte capaciteit in de zalen worden de films dit jaar zelfs via internet aangeboden. Zo is het nu mogelijk om thuis vanaf de bank een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod. Hoe het werkt, wordt uitgelegd op de website van het festival. Een aparte aanbeveling verdient de documentaire ‘A Life on Our Planet’ van David Attenborough, inmiddels 93 jaar.

De bioloog met zijn intrigerende stemgeluid sluit een leven lang filmen af met een analyse over de invloed van de mens op de natuur. Geen vrolijke boodschap, maar hij heeft een oplossing en rekent op de toekomstige generaties. Niet alleen op het festival, ook in de bios en bij Netflix.

27 okt. t/m 1 nov. wffr.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren