Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Terug in Het Concertgebouw van Amsterdam 

Het Nederlands Philharmonisch |Nederlands Kamerorkest spelen dit najaar tweemaal per avond concerten van een uur, voor een publiek van maximaal 350 personen. 

Hoogtepunten zijn de seizoensopening met de ‘Vijfde symfonie’ van Beethoven; de ‘Eerste symfonie’ van Brahms met oud-chef-dirigent Hartmut Haenchen en ‘Nachten in de tuinen van Spanje’ van De Falla met de Spaanse pianovirtuoos Javier Perianes.

Meesterpianisten Lucas en Arthur Jussen spelen in december 2020 – precies 250 jaar na zijn geboorte – vier pianoconcerten van Beethoven. Ook spelen de orkesten weer in de Philharmonie Haarlem en in Alkmaar staat een reprise van ‘Horror, harp en strijkers’ met actrice Nazmiye Oral op het programma. Alle concerten voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Kijk voor alle informatie op de site.
orkest.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren