Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Meldpunt: Campagne Senioren en Veiligheid

In een voorlichtingscampagne waarschuwt de overheid ouderen voor oplichtingtrucs, een belangrijk onderwerp dat geregeld voorbijkomt in de uitzendingen van ‘Meldpunt’.

Ouderen krijgen concrete tips om te voorkomen dat ze slachtoffer worden van phishing, babbeltrucs, WhatsApp-fraude of het meelezen van pincodes bij betalingen. Acteur Kees Hulst is ambassadeur van de campagne. Hulst: “Als acteur in ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’ zie ik hoe graag senioren het heft in eigen handen nemen.

Zij kunnen veel zelf doen om te voorkomen dat ze slachtoffer worden, maar hebben daarvoor wel de juiste informatie nodig. Daarom steun ik als ambassadeur graag de campagne, want samen met de overheid maken wij ouderen het oplichters natuurlijk niet te makkelijk!”

Meer informatie op maakhetzeniettemakkelijk.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren