Abonnementen service: 035 - 2019505

HuishoudTIP: Tafelbarbecue

Tafelbarbecues worden steeds populairder. De zogeheten Lotusgrill is het bekendste, maar ook verreweg het duurste merk. Je zet de barbecue op tafel en je vult een kolenhoudertje met heel weinig houtskool.

Met een ingebouwde ventilator op batterijen is de barbecue binnen vijf minuten gloeiend heet en de rook is dan verdwenen. Je kunt met de kleine hoeveelheid houtskool minstens een uur met zijn vieren barbecueën.

Merken zoals Lotus verdienen een kapitaal aan de veel te dure accessoires, zoals kleine houtskooltjes en brandgel. Kleine kooltjes maak ik zelf door houtskool in een plastic zak te doen en met een hamer stuk te slaan. De brandgel koop ik bij de allergoedkoopste winkel en dat is meestal de Action. Soms 500 procent goedkoper dan de dure brandgel van Lotus.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren