Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

‘Mijn tapijt­reiniger is na jaren echt op’

Marja Nederpelt heeft veel jaren gedaan met het schoonmaakmiddel Innovo van KVT. Ze gebruikte dit om vlekken uit het tapijt te verwijderen. Nu is het na al die jaren op en ze kan het niet meer kopen. Dat klopt, Innovo bestaat al heel lang niet meer. Zij krijgt het tapijt niet schoon met schoonmaakazijn.
Ik wel, maar ik gebruik het puur.

Op bol.com vindt u talloze merken als u tapijtreiniger in de zoekopdrachtbalk typt. Ik heb er ooit twee getest. HG tapijt- en bekledingsreiniger en Vanish schuim Carpet Care. Maar je hebt ook James Vlekkenwater, terwijl in deze serie Leifheit tapijt & bekledingsreiniger met € 10,95 het voordeligste is. Dus ik zou met dit merk beginnen. Het is overigens de vraag of alle vlekken verdwijnen.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren