Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De tip van Léon: Buitenlucht

In de frisse buitenlucht is de kans op besmetting door het coronavirus het kleinst, zeker als de anderhalve meter afstand in acht wordt genomen.

Wie al wandelend ook wat cultuur wil opsnuiven, gaat op zoek naar een beeldentuin in de buurt. Zoals de prachtige tuinen van Singer Laren, waar nu werk is te zien van Pépé Grégoire. Bezoekers kunnen zo naar binnen lopen. De toegang is vrij en reserveren niet nodig. De expositie van de Larense kunstenaar is georganiseerd, omdat hij de Singer Prijs 2020 heeft gewonnen voor zijn omvangrijke, gevarieerde en onderscheidende oeuvre. Zijn monumentale scheppingen zijn overal te vinden in openbare ruimten, in binnen-en buitenland. Daarnaast maakte hij in opdracht veel portretten, zoals dat van voormalig koningin Beatrix. De komende maanden organiseert Singer Laren ook zomeravondoptredens in de beeldentuin. Het museum gaat eind juni weer open. Daarvoor moeten wel tickets via de website worden besteld. Dat kan nu al.

  t/m 29 nov. singerlaren.nl 035-5393939

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren