Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De Tip van Léon: Alternatief voor vakantie

Als gevolg van de coronacrisis worden vakantieplannen bijgesteld. Geplande bestemmingen zijn niet bereikbaar, boekingen worden geannuleerd en het voor een reis gereserveerde geld is soms al uitgegeven.

Veel mensen blijven noodgedwongen thuis en zoeken een oplossing in de buurt. Er is een mooi alternatief om er toch een paar weken tussenuit te kunnen. Het heet woningruil. Het eigen huis wordt dan via een website aangeboden en wie daar gebruik van wil maken, reageert. Het is ook mogelijk zelf een keuze uit het ruime aanbod te maken. In binnen- en buitenland.

Alleen in Nederland zijn al elfduizend adressen beschikbaar. De uitwisseling verloopt altijd met gesloten beurzen, dus goedkoper kan het niet. Voor de dienstverlening wordt 130 euro in rekening gebracht. Het verblijf is comfortabel en de contacten met locals zijn vaak verrassend leuk. Ik maakte er meer dan 35 jaar gebruik van. Nooit spijt gehad en geen slechte ervaringen.

homeexchange.com

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren