Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

HuishoudTIP: Van alles wat

Om de zoveel tijd ontdooien wij de diepvries en maken deze schoon. Dan komen we ongetwijfeld eten tegen dat over de datum is. Of voedsel dat verijsd is, zoals met consumptie-ijs vaak het geval is. Als de diepvries schoon is, kunt u de wanden insmeren met een dun laagje zuurvrije vaseline. Dit houdt ijsafzetting op de wanden langdurig tegen.

Een oude panty moet u nooit weggooien. Je kunt er veel trucjes mee uithalen. Zwarte strepen van schoenen op traptreden of laminaat verwijdert u met een oude panty en daarop allesreiniger. Even goed boenen en weg is de vlek.
Veel oudere mensen gebruiken liever waspoeder dan vloeibaar wasmiddel. Maar een aangekoekt wasbakje vinden ze vervelend. Doe de waspoeder in een dichtgeknoopt kniekousje direct bij het wasgoed.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren