Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Meldpunt: Spannende tijden

In aansluiting op het maatschappelijke MAX-programma ‘Meldpunt’ geven Elles de Bruin en haar team op deze pagina iedere twee weken nieuws, informatie en tips over consumentenzaken. Met onderwerpen als: oplichting bij (internet)aankopen en misstanden in de zorg en bij de pensioenfondsen.

Bij Meldpunt vertellen we ook tijdens deze coronacrisis de verhalen die u ons meldt. Soms vragen we de kijkers wat zij van bepaalde onderwerpen vinden. Dat doen we via het MAX Opinie Panel, dat al rond de 9.000 leden heeft. Meldpunt vroeg hoe het panel de regels van sociale onthouding ervaart. Een grote meerderheid van 83 procent zegt geen spanningen te ervaren binnen familie of vrienden als het gaat om het naleven van de regels. Al zijn er natuurlijk wel redenen voor spanning. De belangrijkste blijkt het gemis van vrienden en familie. Voor 55 procent is dit een reden van oplopende spanning. En u maakt zich zorgen over de gezondheid van uw vrienden en familie (52%), nog meer zelfs dan over uw eigen gezondheid (33%).

Wilt u zich aansluiten bij het MAX Opinie Panel, ga dan naar www.maxvandaag.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren