Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

HuishoudTIP: Paraffine en Flintoline

Ik ontving een tijdje geleden een hand­geschreven brief van een dame uit Wateren.

Dat is een dorpje op de grens van Drenthe en Friesland. Volgens haar man heeft zij het schoonste huis van Nederland. Ze erkent ook dat ze alles schoonmaakt en de hoeken en gaten niet vergeet. Ze gebruikt groene zeep en met een garde maakt ze dan een sopje in de emmer. Het toilet reinigt ze dagelijks met groene zeep en schoonmaakazijn.

De dame schreef dat ze niet veel andere schoonmaakproducten nodig heeft, ook al omdat ze allergisch is voor bepaalde geuren. Wel gebruikt ze voor haar koperwerk Flintoline. Dat is een begrip in de juweliersbranche. Haar meubels reinigt ze met paraffine. Flintoline en paraffine kunt u in de winkel kopen of via internet bestellen.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren