Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

HuishoudTIP: Armbandje sluiten en andere tips

Heel wat mensen zijn niet meer in staat een armbandje om de pols vast te maken. Zij hebben de hulp van een ander nodig en dat is lastig als je alleenstaande bent. Tip: doe een plakbandje om het uiteinde van de armband en plak dat op uw pols.

Nu schiet het niet meer weg en kunt u heel makkelijk het andere uiteinde eraan vastmaken. Is uw donzen dekbed plat geworden, stop het dan even in de droger op de koude stand en doe er een tennisbal en een droogtrommeldoekje bij. Uw dekbed ruikt dan ook weer lekker fris. Overigens zijn er mensen allergisch voor deze (chemische) doekjes die ook milieuonvriendelijk zouden zijn. Als uw schoenen of laarzen witte randen hebben, kunt u deze gemakkelijk verwijderen met spiritus en daarna poetsen.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren