Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De tip van Léon: Herman van Veen 75

Als leerlingjournalist bij de ‘Alkmaarse Courant’ werd ik meer dan een halve eeuw geleden met blocnote en pen naar de theaterzaal van restaurant Gulden Vlies gestuurd om verslag te doen van de feestelijke jaarvergadering van de Vereniging voor Plattelandsvrouwen.

In de pauze trad een nog onbekende Herman van Veen op. Dansend en zingend. Met een grote trom voor zijn buik. Nog even energiek als in zijn jonge jaren viert de musicus, poëet, zanger en performer nu met een nieuwe avondvullende voorstelling zijn 75ste verjaardag. In 1965 stond hij voor het eerst in het theater. Ook nu gaat de troubadour weer het hele land door, om af te sluiten met een serie van dertig shows in ‘zijn’ Carré te Amsterdam. 

21 febr. t/m 5 dec hermanvanveen.com 020-3034721

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren