Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Lichtgevende kunst in dierentuin

Nog tot het eind van deze maand wordt een avondlijk bezoek aan Ouwehands Dierenpark in Rhenen een bijzondere belevenis door het China Light Festival.

Op ruim dertig locaties staan er grote en kleine lichtgevende kunstobjecten. Achter elk werk gaat een bijzonder, vaak mythisch verhaal schuil. Wie ook de dieren in het park wil zien, moet overdag alvast naar Rhenen komen. Ouwehand is het enige dierenpark in Nederland met reuzenpanda’s. Ze zijn ondergebracht in Pandasia, een verblijf dat onderdeel uitmaakt van een 9.000 vierkante meter groot Aziatisch leefgebied, waar ook andere diersoorten uit dit werelddeel zijn te zien. De aangepaste openingstijden en verdere bijzonderheden staan op de website. 

t/m 29 febr. ouwehand.nl/chinalight 0317-650200

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren