Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Finkers maakt film

We kennen Herman Finkers vooral als de cabaretier die zijn Twentse achtergrond graag in zijn programma’s betrekt. Met ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ heeft hij nu ook een speelfilm (co-productie met Omroep MAX) gemaakt, waarin nagenoeg geheel in dialect wordt gesproken.

Herman speelt in dit komisch drama zelf de hoofdrol en zijn tegenspeler is streekgenoot en actrice Johanna ter Steege. Samen zijn ze een echtpaar, waarvan de vrouw haar man zo betuttelend en beklemmend liefheeft dat hij zich in de vreemdste bochten wringt om aan die adembenemende zorgzaamheid te kunnen ontsnappen. De bioscoop­productie is Nederlands ondertiteld en wordt op een later moment op tv uitgezonden. vanaf 13 febr.  filmladder.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren