Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Aambeien en laurierdrop

Er gaat geen week voorbij of mij bereiken tips waarbij ik mijn wenkbrauwen frons. Een lezeres uit Halsteren had last van aambeien en van alles geprobeerd, maar niets hielp. Toen kocht ze laurierdrop en sindsdien heeft ze nooit meer last van aambeien.

De drop zou ook antiseptisch op de luchtwegen werken en helpen bij griep, tandpijn en aften. Andere mensen smeren de aambei in met tandpasta waarna ze uitdrogen. Ook wordt zinkzalf gebruikt. Ik zou eerst even advies vragen aan de huisarts. Een lezer uit Hilversum vertelde mij dat hij de lades van zijn versleten en overbodige diepvriezer in de schuur heeft bewaard. Hij gebruikt de eerste lade als wasmand, de tweede voor poetsdoeken en dweilen en de derde voor lege flessen en potten voor de glasbak.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren