Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Het Wilde Westen vieren

De Brabanthallen Den Bosch zijn één keer per jaar twee dagen lang de plek voor de Country & Western Experience.

Alweer voor de 25ste keer wordt dit festival met als thema het Wilde Westen hier uitbundig gevierd. Met countrymuziek, Western riding, Indiaanse PowWow- dansen, line dancing en demonstraties van American wheels (grote auto’s en trucks). Op een Westernmarkt is niet alleen originele cowboykleding te koop, maar worden ook toepasselijke kunst, muziek, meubelen en andere accessoires aangeboden. 25 en 26 jan.  westernexperience.com  073-6293911

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren