Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De tip van Léon: Sticky Fingers

Jan Akkerman, ooit uitgeroepen tot beste gitarist van de wereld, voelt zich niet te goed om mee te spelen in de coverband Legendary Albums Live voor een integrale theateruitvoering van ‘Sticky Fingers’ van The Rolling Stones. Bert Heerink, voornamelijk bekend van de hardrockband VandenBerg, neemt de leadzang voor zijn rekening.

Het album, dat vijftig jaar geleden werd geproduceerd, wordt wel het creatieve hoogtepunt van Mick Jagger en z’n muzikale makkers genoemd. ‘Brown Sugar’ was één van de hits met eeuwigheidswaarde. De platenhoes van de vinylschijf werd ook legendarisch door het ontwerp van Andy Warhol van een spijkerbroek met echte ritssluiting. De voorstelling wordt afgewisseld met achtergrondverhalen en videobeelden over de Stones-geschiedenis. 22 jan. t/m 6 juni  ntk.nl 0900-920

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren