Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

HuishoudTIP: Doekjes om te stelen

Heel wat Nederlanders zweren bij bepaalde schoonmaakproducten. Zo worden de sponsjes van Action vaak genoemd. Netty zweert bij reinigingsdoekjes van het huismerk van Dirk en dat heet 1 de Beste.

Voor € 1,69 krijgt u een pakje met 35 stuks extra krachtige reinigingsdoekjes. Netty mailt: “Ik kan echt niet zonder. Ik heb diverse andere schoonmaakdoekjes geprobeerd, maar die waren te dun of te droog. Of het werd gewoon niet schoon. Ik maak mijn granieten aanrechtblad ermee schoon, maar ook de plavuizen, de toiletbril en zelfs stoffige bladplanten. Sinds kort is onze dochter het huis uit en ik betrapte haar op het ‘pikken’ van een verpakking. ‘Want mam, die hebben ze niet in onze supermarkt.’ Dus nu koop ik elke week twee verpakkingen.”

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren