Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Huishoudtip: Ouderwetse tips

Er zijn veel trucjes om cake netjes uit de vorm te krijgen. Smeer de vorm altijd in met een beetje gesmolten boter en strooi dan een beetje paneermeel in de vorm.

De cake glijdt na het bakken zo uit de vorm. Komt de cake uit de oven, zet hem dan altijd minstens een minuut op een natte doek alvorens de vorm om te keren. De oven niet te hoog zetten. Dan scheurt de korst aan de bovenzijde eerder open.Het velletje van perziken is lastig te verwijderen. Doe net als met tomaten. Even in kokendheet water dompelen en u kunt de perziken makkelijk van hun fluwelen velletje bevrijden.Als u een citroen even in de magnetron verwarmt, haalt u er bij het persen meer sap uit.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren