Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

De Tip van Léon: Lazarus

De expositie ‘David Bowie’ in het Groninger Museum trok destijds ruim 200.000 bezoekers. Ook voor de Nederlandse uitvoering van de musical ‘Lazarus’ in het Amsterdamse DeLaMar, die David Bowie vlak voor zijn dood maakte met de Nederlandse regisseur Ivo van Hove, bestaat een ongekende belangstelling.

De kaartverkoop loopt zo hard dat is besloten meer shows te organiseren, waardoor er 50.000 extra kaarten beschikbaar komen. Voor de komende maanden is er nog een enkel los plaatsbewijs verkrijgbaar. Wie er later heen wil, kan al reserveren voor begin volgend jaar. Op de zaterdag en zondag zijn er matinees. In ‘Lazarus’ neemt Bowies alter ego Thomas Newton (Gijs Naber, Gouden Kalf-winnaar en bekend van o.a. ‘Penoza’) ons mee door zijn leven, dromen en obsessies. Een must see theaterbelevenis en dé kans om de scheppende kracht van David Bowie nog een keer te zien, te horen en te voelen, schrijft producent Albert Verlinde. Alle hits van Bowie worden net als het origineel in het Engels gezongen.

3 okt. t/m 5 apr.
bowielazarus.nl
0900-1001030

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren