Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Dé beurs voor actieve senioren

De 55plus Expo in de IJsselhallen te Zwolle is het grootste evenement voor actieve senioren in ons land, met het breedste aanbod voor deze doelgroep: meer dan honderd stands vol specifieke informatie en veel aanbiedingen. Over wonen, reizen, gezondheid, mode en alle denkbare vormen van vrijetijdsbesteding. Speciale aandacht is er ook voor de beveiliging in en om het huis. Bij de opzet en uitvoering van de beurs wordt nauw samengewerkt met de ouderenbonden.

  13 t/m 16 nov. 55plusexpo.nl 0165-393001

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren