Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Taarten bij MAX

MAX is een taartenomroep. Niet alleen vanwege ‘Heel Holland Bakt’, maar ook omdat binnen de omroep veel gevierd wordt met taarten.

Blij waren wij dan ook dat Gerrie Oerlemans de redactie van ‘Meldpunt’ en MAX Ombudsman bedankte met een overheerlijke taart. Door onze inzet betaalt KLM achttien jaar nabestaan- denpensioen in één klap uit en krijgt ze een hoger pensioen, schrijven wij bescheiden. Ook boekten wij succes met onze actie om de terugvordering van pensioengeld van ABP stop te zetten en terug te draaien. 555 pensioneerden zijn niet langer gedupeerd. Dat worden wat veel taarten. Doe maar niet. We zijn blij dat de actiejournalistiek van ‘Meldpunt’ en MAX Ombudsman haar vruchten afwerpt. Een vruchtentaartje dan maar!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren