Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Over de kook

Iedere week vindt u in MAX Magazine een even smakelijk als verrassend recept van Emina Zorlak (pag. 40). Maar ook in onze tv-programma’s en op onze website maxvandaag.nl laten wij u zien hoe u de heerlijkste gerechten op tafel kunt zetten.

Met behulp van de nieuwe recepten in ‘Kook mee met MAX’ kunt vanaf maandag 9 september inspiratie opdoen. Van maandag tot en met donderdag, om 12.35 uur op NPO 1, laten Sandra Ysbrandy en Mounir Toub binnen een kwartier zien wat u nog dezelfde avond kunt eten. Sandra en Mounir blijven weg van dure ingrediënten en werken zo veel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. In het nieuwe MAX-programma ‘Makan mee met MAX’ laat Francis Kuijk vanaf 13 september zien hoe je de heerlijkste Indonesische gerechten bereidt. De vier afleveringen zijn elke vrijdag om 12.35 uur bij MAX op NPO 1 te zien. In het nieuwe seizoen van ‘Bak mee met MAX’ maken Anna Yilmaz, Nicole Meijer en Cas Wolters toegankelijke en inspirerende lekkernijen; van kaneelbroodjes en Amsterdamse koggetjes tot havermoutmuffins en Limburgse vlaai. Te zien vanaf 11 oktober, elke vrijdag om 12.35 uur op NPO 1. Met een stap-voor-stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken. En in de winter start natuurlijk weer het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’! Op maxvandaag.nl plaatsen we elke week nieuwe recepten die in onze tv-programma’s (ook die uit ‘Tijd voor MAX’) zijn bereid. Vaste koks Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en vele gastkoks bereiden voor u de lekkerste gerechten. De recepten uit ‘HHB’ vindt u op de eigen website van het programma; heelhollandbakt.nl Oven aan, schort om: bak mee met MAX!

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren