Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

World Press Photo

Van de tentoonstelling World Press Photo is dit jaar meer werk gemaakt dan ooit.

De presentatie in de Nieuwe Kerk te Amsterdam heeft een ander aanzien gekregen; er is naast het actuele aanbod deze keer ook bijzondere aandacht voor prijswinnaars uit het verleden en de nieuwe tijd komt vooral aan bod in aparte ruimtes waar met bewegende videobeelden digitaal verhalen worden verteld. Fotografie verandert met de jaren, maar de omvangrijke en zeer gevarieerde expositie maakt op indringende wijze duidelijk dat het vastleggen van beeld een bijzonder vak blijft waar veel professionaliteit en creativiteit bij komt kijken. Nog tot en met 7 juli te zien in Amsterdam.

worldpressphoto.org
020-6766096

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren