Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Met busje door kasteeltuinen

Een milieuvriendelijk minibusje met aan boord een gids rijdt elke laatste zondagmiddag van de maand een aantal keren door de tuinen van kasteel Cannenburch in Vaassen. Onderweg wordt bezoekers alles verteld over de geschiedenis van deze bijzondere historische plek. Cannenburch was de verblijfplaats van de Gelderse veldheer Marten van Rossem. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel ligt in een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers. Het kasteel is ook toegankelijk voor bezoekers. In de omgeving kan worden gewandeld en gefietst. Meer informatie op de website. busfunepe.nl 06-48889996

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren