Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Blind voor 1 dag

Op vrijdag 21 juni, de langste dag van het jaar, organiseert het oogfonds het evenement ‘Blind voor 1 dag’.

Nederland telt 250.000 mensen die blind of slechtziend zijn. Dagelijks moeten zij obstakels overwinnen. Op 21 juni kan iedereen ervaren hoe het is een visuele beperking te hebben, door een simulatiebril of oogmasker te dragen. In het hele land worden diverse activiteiten georganiseerd. De dag wordt afgesloten met een Blind Walk in Utrecht. Honderden mensen wandelen met oogmaskers op de zonsondergang tegemoet. Onderweg worden de zintuigen geprikkeld met een ijsproeverij en draaiende speelorgels. Voor meer informatie en deelnemen: blindvoor1dag.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren