Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Allrounder

Spiritus wordt vooral gebruikt om iets aan te steken zoals de ouderwetse brandertjes onder een fonduepan. Maar het is ook een voordelig schoonmaakmiddel en een prima ontvetter. Een scheutje in het water en u kunt er goed de ramen mee lappen of haarlakvlekken op een spiegel mee verwijderen. U kunt er ook grasvlekken in kleding mee te lijf gaan. Inkt- en viltstiftvlekken – maar ook grasvlekken – in textiel kunt u deppen met spiritus en daarna in de wasmachine doen. Harsvlekken op een tent? Reinigen met dit middel! Oud messing en pianotoetsen zijn ook op te poetsen met verdunde spiritus. Een vuile zeemlap schoonmaken in een sopje van groene zeep en een scheutje spiritus werkt ook uitstekend. Beetje koppijn van dit stukje gekregen? Wrijf uw hoofd in met spiritus!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren