Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Aalsmeer Flower Festival

Het Aalsmeerse Flower Festival laat bloemen op hun mooist zien. In showtuinen, bloemstukken, als toegepaste kunst en zelfs als ingrediënt in lekker eten. Het historische tuinbouwmuseum toont de nieuwste rozensoorten en in het oude veilinggebouwtje kan door bezoekers op planten worden meegeboden. Bij de deelnemers aan de wedstrijd bloemenschikken komen ook Japanse arrangeurs in actie. Het festival speelt zich af op verschillende locaties, die worden verbonden door een pendeldienst over het water en over de weg. 15 en 16 juni aalsmeerflowerfestival.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren