Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Volop activiteiten in paleistuinen

Terwijl de ingrijpende verbouwing en uitbreiding van de gebouwen gestaag vordert, gaan de publieksactiviteiten in de tuinen en bij de stallen van Paleis Het Loo in Apeldoorn gewoon door. Buiten kan dagelijks de bewegwijzerde Oranje-wandeling worden gemaakt, elke laatste zondagmiddag van de maand is er een openluchtconcert met licht klassieke muziek, het laatste weekeinde van mei is er een presentatie van de paarden, rijtuigen en koninklijke auto’s en begin juni wordt drie dagen achtereen een sfeervolle Pinksterfair gehouden. Ook het paleisdak, met uitzicht op de stijltuinen, kan worden bezocht.  paleishetloo.nl  055-5772400

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren