Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Scandinavische beleving op Schokland

Het is een jaarlijkse traditie; de Scandinavië Markt op Schokland, het drooggevallen eiland in de uitgestrekte Noordoostpolder. De kramen bieden rond het thema vrijwel alles op het gebied van wonen & design, outdoor & reizen, lekker eten en mode & handvaardigheid. Er worden workshops en lezingen over Scandinavië georganiseerd. Zowel in het historische kerkje als op het buitenterrein zijn er muzikale optredens. Het museum besteedt vooral aandacht aan de 10.000 jaar oude bewoningsgeschiedenis van het werelderfgoed Schokland. De locatie is een uitgelezen startpunt voor een wandeling of fietstocht. 11 en 12 mei – museumschokland.nl – 0527-760630

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren