Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Keltisch spektakel

Het lommerrijke recreatiegebied De Groene Weelde in de Haarlemmermeer bij Vijfhuizen is het decor voor het Keltfest, een grootst opgezet buitenfestival met de Keltische cultuur als overkoepelend thema. Er treden diverse internationale muziekgroepen op, er zijn leerzame workshops en op een grote markt wordt van alles te koop aangeboden. Spectaculair zijn de Highlandgames met het traditionele hamerslingeren en boomstamgooien. Ook indrukwekkend is de Continal Contest, waarin tien doedelzakverenigingen het tegen elkaar opnemen. 25 en 26 mei keltfest.nl 088-8882662

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren