Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

De boxer van Rob

Kapper Rob van Gool (58) is heel blij met zijn boxer Balou (4). “Het is mijn tweede hond, de eerste was een Jack Russell. Maar man, wat kon die kleine een geluid maken. Die blafte werkelijk om alles. Zo anders dan Balou, die is de rust zelve”, zegt Rob. “Ik heb samen met mijn vrouw Lia en zoon Jordi een eigen kapperszaak in Haarlem. We hebben een paar honderd klanten en Balou kent ze allemaal. Komt er een vaste klant binnen, dan begroet Balou deze al vrolijk kwispelend. Maar komt er een vreemde binnen, dan bekijkt Balou het van een afstandje. Hij heeft echt een geweldig geheugen! Verder is Balou veel liever dan mensen van een boxer verwachten. Door de platte snuit ziet hij er boos uit en vergissen mensen zich vaak, maar een boxer is echt de beste familiehond die er bestaat. Lief voor kinderen, heel sociaal met andere dieren, echt de ideale hond om in een gezin te hebben. Boxers staan er bekend om dat ze nogal gauw kwijlen, nou Balou dus niet. Want als je ze van jongs af aan leert dat ze niet om snoep of hapjes mogen bedelen, dan gaan ze ook niet kwijlen. En Balou met zijn geweldige geheugen onthoudt als de beste dat bedelen niet de bedoeling is, haha!’

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren