Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

De betere luisterliedjes

Renée van Wegberg verdiende een Musical Award voor haar rol van Liesbeth List in de gelijknamige theaterproductie. Nu laat ze zich omringen door een groep topmuzikanten en zangers, die samen de theatershow ‘List, Shaffy & Piaf’ brengen. In het programma is ook werk van Brel, Boeijen, Aznavour, Theodorakis en zelfs Toon Hermans en Annie M.G. Schmidt te horen. De betere luisterliedjes; vaak verrassend anders, maar niet minder mooi uitgevoerd. 3 t/m 22 mei – degraafencornelissen.nl – 030-2844770

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren