Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Jubileumeditie Bloem & Tuin

Op het Landgoed Gulberg bij Nuenen in Brabant viert Bloem & Tuin de 25ste editie van dit omvangrijke buitenevenement voor liefhebbers van alles dat groeit en bloeit in en om het huis. Bezoekers kunnen zich er laten inspireren en aankopen doen, maar ook gewoon genieten van de maakbare natuur, die hier door kwekers en ontwerpers vorm is gegeven. Er worden workshops aangeboden en de laatste trends op het gebied van buitenmeubilair en aanverwanten zijn er te zien. Goed om te weten: voor mensen die moeilijk ter been zijn staan rolstoelen klaar om gratis te gebruiken.

Meer info: bloementuin.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren