Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De eigenwijze stabij van Anne Margriet

‘Bink wil de trap op gedragen worden’

Onze Bink is pas acht maanden oud, maar al echt lid van ons gezin”, zegt Anne Margriet van Anken (52) uit Haarlem, lerares wiskunde en scheikunde. “Het was best spannend hoe het samen zou gaan met onze poes Bengi en cavia Keetje, maar ze zijn van het begin af aan goeie maatjes. Al is de poes van onze drie huisdieren de baas in huis, hoor. Bink is wel een aparte. Hij is jong en sterk, maar heeft van het begin af aan gewoon geen zin in traplopen. Waarom weet ik niet, maar thuis wacht hij geduldig tot we hem optillen. Terwijl hij buiten zo een trapje op en af rent. Verder is het een heel sociale hond. We hebben pas een familiekamp georganiseerd met in totaal veertig man. Dan weet Bink van gekkigheid niet bij wie hij moet gaan liggen. Zo gezellig vindt hij het, zo’n grote groep speelkameraadjes. Alleen thuisblijven vindt-ie daarom niks. Maar omdat mijn man en ik allebei een baan hebben, moet Bink dat wel leren. We hebben er alle vertrouwen in dat dat lukt, want hoe eigenwijs hij ook is, hij is ook gehoorzaam als het moet…”

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren