Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Schoonhoven, creatieve zilverstad aan de Lek

Op maandag 21 mei, Tweede Pinksterdag, blinkt het goud en zilver de bezoekers tegemoet in de oude binnenstad van zilverstad Schoonhoven. Op deze dag vindt de 34ste editie plaats van de Nationale Zilverdag.

De oude binnenstad van Schoonhoven is eigenlijk altijd een bezoekje waard, maar zéker op deze bijzondere dag. Bezoekers lopen binnen bij het Nederlands Zilvermuseum, genieten van exposities en demonstraties, volgen een workshop of kopen moois uit het enorme aanbod. Er is veel aandacht voor nieuwe talenten in de branche. Afgestudeerde studenten van de enige Vakschool in Nederland presenteren hun werk op het Jong Talent Plein. In de Hoge Vierschaar onder het oude stadhuis is een bijzondere expositie te zien: de Silver Challenge. Hier tonen talenten hun werk op een expositie. Meer informatie over de Nationale Zilverdag en bereikbaarheid van Schoonhoven op Tweede Pinksterdag staat op een speciale website.

21 mei
zilverdag.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren