Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Koningsdag met MAX

Verheugt u zich ook al op Koningsdag? U kunt de hele dag voor de buis genieten van de feestelijkheden. De koninklijke familie gaat op 27 april naar Groningen en de NOS doet verslag van de festiviteiten van 10.45 tot 13.35 uur op NPO 1. Vanaf 14.00 uur neemt MAX het over.

Net als voorgaande jaren vieren we Koningsdag geheel in stijl op Paleis Soestdijk. We starten met een speciale live-uitzending waarin ik gasten interview onder wie Carel Kraayenhof en Jon van Eerd, er zijn muzikale optredens en illusionist Hans Klok geeft een show. Ook onze programma’s ‘Tijd voor MAX’ (dubbele uitzending om 16.20 en 17.10 uur op NPO 1) en ‘Hallo Nederland’ (18.25 uur op NPO 2) komen live vanuit het paleis. Sybrand en Martine ontvangen koningshuisdeskundige Justine Marcella, conservator van Paleis Het Loo Paul Rem, Máxima-kenner Josine Droogendijk en Maya Meijer, eigenaresse van Paleis Soestdijk. In de keuken zwaaien Robèrt en Janny de scepter. Met optredens van Pia Douwes en een Koningsdaglied van Yentl en De Boer! Jeroen en Mascha doen verslag van de feestelijke activiteiten in het land. Vier Koningsdag met MAX op Paleis Soestdijk! U kunt de programma’s en optredens bijwonen, door de prachtige tuinen wandelen en het paleis bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.omroepmax.nl/koningsdag. Alvast veel plezier gewenst. Oranje boven!

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren